HC ile Hızlı Saç Uzatma

24/07/2017 / Saç Uzatma
HC ile Hızlı Saç Uzatma

Saç uzatma yöntemleri, saç uzatan ürünler, bitkisel tarifler v.s... Başvurduğunuz bunca yöntem çoğunlukla sonuç vermiyor veya etkili bir ürün arayışında mısınız?

Saç Nasıl Hızlı Uzar?

Hızlı saç uzaması, biyolojik olduğu kadar çevresel şartlara da bağlıdır. Saçların hızlı uzamasını tetikleyen etkenler arasında yaş, genel sağlık durumu ve mevsimsel değişiklikler sayılabilir. Bununla birlikte bazı ürünler düzenli kullanıldığında saç uzama hızında ciddi artış sağlanabilmektedir.

Saç Uzatma Yöntemleri

Saç uzatmanın yolları denildiğinde etkili ürün kullanımı başta gelmektedir. Bu tür ürünler tercih edilirken içeriğinde koruyucular, esanslar ve renklendiriciler de dahil olmak üzere kesinlikle kimyasal bulunmayışına ve gerekli bitki ekstraktları ile yardımcı mineral ve vitaminleri içerdiğine emin olmalısınız.

HC Complex Saçı Nasıl Hızlı Uzatır?

HC Complex, anajen evresinde, saç köklerini diğer bakım ürünlerinde bulunmayan birçok bitki özü, vitamin, protein, mineral ve amino asitler gibi doğru bileşenler yardımıyla besler. Saça uygulandığı süre boyunca derideki kan dolaşımını hızlandırır ve düzenli bir kullanım sonucunda saçların normalden birkaç kat daha hızlı uzamasını sağlar. Tüm bilinen etkilerinin dışında HC Complex, saç uzama hızına etkisi bilinen ilk ve tek patentli üründür.

HC ile Hızlı Saç Uzatma

Şampuanlar

Piyasada "Hızlı saç uzatan şampuan" etiketiyle pazarlanan çeşitli şampuanlar görebilirsiniz. Ancak bu ürünler ne yazık ki asla sonuç vermezler. Saçta en fazla birkaç dakika bekletilerek kullanılan şampuan v.b. ürünlerin bu türden bir etki sağlaması mümkün değildir. Bunun yerine, bekletilerek uygulanan ürünler kullanılmalıdır.

Bitkisel Yağlar

HC Complex içeriğinde de yer alan bazı bitkisel yağların saç uzama hızı üzerindeki etkisi bilinmektedir. Ancak bu yağlar kullanılırken orijinallik, kalite faktörü gibi birçok değişken dikkate alınmalıdır. Ayrıca bitkisel yağların tek başına göstereceği etki sınırlı kalacaktır. HC Complex, bu bitkisel yağları içerdiği gibi gerekli diğer vitamin ve mineralleri de en ideal oranda ve yüksek kalitede içerir.